Sammenlign alle Gasfyr

Klik dig videre til vores store samlligningsoversigt, hvor du kan sammenligne de vigtigste data for alle Gasfyr vi tilbyder.

Om Gasfyr

Bosch Gasfyr

Denne artikel handler om gasfyr fra mærket Bosch. I artiklen kan du læse om Boschs energieffektive gasfyr samt om de enkelte modeller fra Bosch.

BoschHvem er Bosch?

Bosch er et tysk industrikoncern, som producerer produkter til biler, elværktøj, teknik til industri og byggeri, emballageteknik samt hvidevarer – og altså gasfyr.

Om gasfyr fra Bosch

Alle Boschs produkter er af en god tysk kvalitet og har en lang holdbarhed. Der er 5 års produktgaranti på alle gasfyr fra Bosch, hvilket gør dem til en fornuftig investering. Boschs gasfyr er særdeles effektive, og installationen af dem i privaten eller på arbejdspladsen kan være med til at sænke varmeregningen betydeligt. Dette betyder, at brugen af et gasfyr fra Bosch kan være med til at give overskud i økonomien.

Energieffektive gasfyr

Der er mange penge at spare ved at vælge et gasfyr fra Bosch, da alle Boschs gasfyr er energieffektive. Dette betyder, at de udnytter mest muligt energi, og at mindst muligt går til spilde. Bosch producerer tre slags gasfyr, som findes i forskellige modeller, og som du kan læse yderligere om nedenfor.

Danmarkspakken

I Danmarkspakken har Bosch samlet deres køberes foretrukne Bosch-varmeløsninger. Pakken indeholder kombineret gasfyr og varmtvandsbeholder, hvilket er en kombination, der giver en energimærkning helt op til A-A. Danmarkspakken fås i to størrelser; med en varmtvandsbeholder på 65 liter og med en varmtvandsbeholder på 110 liter, som kan varme henholdsvis et hus på op til 250 kvadratmeter og et hus på op til 400 kvadratmeter op.

Condens 5000 og 6000

Gasfyret Condens fås i følgende tre udgaver: Condens 5000 W, Condens 5000 T og Condens 6000 W. Condens 5000 W er Boschs nyeste udgave, som er lydsvag, nem at betjene, og som har en god størrelse, da den er relativt kompakt. Derudover har den en virkningsgrad på op til 98 {617c19af55a78efe25ad4c3061f4e945633e398f09640d7b117189d84a1e0bc0}. Condens 5000 T har en 50 liters varmtvandsbeholder og er både strømbesparende og tilpasningsvenlig, da den er lille i størrelsen taget dens 50 liters beholder i betragtning, mens Condens 6000 W kombinerer en gaskedel med en kuffertank, hvorved den kombinerer sol og gas på en ny måde. Dette betyder, at den kan bruge energien i buffertanken til at varme vand op.

Bosch EuroPurBosch Gasfyr

Gasfyret EuroPur fås i fire modeller: EuroPur, EuroPur-Kombi, EuroPur-Unit og EuroPur-UnitSol. Modellen EuroPur er ideel til næsten alle husstørrelser, er meget støjsvag grundet dens specielle isolering og er let at betjene, fordi den har et multifunktionsdisplay, mens modellen EuroPur-Kombi kan foretage varmtvandsproduktion uden anvendelse af en varmtvandsbeholder og derfor er pladssparende. Derudover er den let at betjene på grund af dens ergonomiske udformede display. EuroPur-Unit er udstyret med en stor varmtvandsbeholder, som kan dække en stor familie, og har derudover en høj nyttevirkning, da den har et minimalt varmetab. EuroPur-UnitSol har en indbygget solvarmebeholder på hele 210 liter, hvilket giver den en høj nyttevirkning og har derudover indbygget solstyring og solpumpestation, ligesom den kan tilsluttes en solfanger, såfremt man ønsker dette.

Sammenlign gasfyrenes effektivitet

De i alt 8 forskellige modeller fra Bosch kan sammenlignes med hinanden og med andre producenter ved at undersøge hver enkelt fyrs energimærkning. Du skal især være opmærksom på virkningsgraden, da denne kan variere meget og derfor kan betyde en stor økonomisk forskel. Derudover kan det være en fordel at undersøge fyrenes el-energimærkning, kedeleffekt og støjniveau.

Vaillant Gasfyr

Om Vaillant A/S

VaillantVaillant A/S blev grundlagt i 1874, er et datterselskab af Vaillant Group og har været på det danske marked siden 1961. Vaillant er én af Europas førende producenter af innovativ opvarmnings- og varmtvandsproduktion. Vaillant tilbyder miljøvenlige, intelligente og energibesparende varmesystemer til både en- og flerfamiliehuse samt industri og erhverv.

Produktsortiment -også andet end Gasfyr

Vaillants produktsortiment består af flere typer varmeløsninger, som er både effektive og fremtidssikrede. Vaillant tilbyder varmeløsninger indenfor klimaanlæg, jordvarmeanlæg, solvarmesystemer, ventilationsanlæg samt varmepumper, luft-luft varmepumper, luft-vand varmepumper, varmtvandsbeholdere, gasfyr, oliefyr og styringer. Vaillant tilbyder desuden tilbehør og service, der supplerer deres brede produktsortiment.

Bæredygtighed

Valiant sætter en ære i at tænke over bæredygtighed og har derfor udviklet et strategisk program omhandlende virksomhedens bæredygtighedsaktiviteter for miljø, medarbejdere, udvikling, produkter og samfund, som de dagligt arbejder for at opnå.

Gasfyr fra Vaillant

vaillant GafyrVaillants store produktsortiment indebærer også gasfyr, som findes i mange forskellige modeller. Et gasfyr varmer dit hus eller dit erhvervslokale op ved at brænde naturgas af. Dette foregår ved, at naturgas føres ind i gasfyrets brænder, hvorefter denne antændes og brænder, så varmen fra afbrændingen bruges til opvarmning af din bolig og dit varme brugsvand.

EcoTEC exclusive VC 206/5-7, VC 306/5-7 og VC 326/5-7
Dette gasfyr er en grøn gaskedel med Vaillants højeste intelligenskvotient og er en revolution på gasmarkedet med dens intelligente Green iQ nytænkning. Med brugen af EcoTEC exclusive får mulighed for mobilstyring via en app. EcoTEC exclusive har internetkommunikationsmodel integreret i kedlen, som gør det let at indstille, regulere og styre varmeanlægget.

EcoCOMPACT VCC 206/4-5 og VCC 306/4-5

EcoCOMPACT er et kondenserende gasfyr med en 150 liters beholder beregnet til villaer. Dette gasfyr kan installeres i både en- og flerfamiliehuse og er effektivt, kompakt og pladsbesparende, da det har gaskedel, pumpe, en 15 liters ekspansionsbeholder og en varmtvandsbeholder integreret.

EcoTEC exclusiv VC 356/4-7 – 656/4-7 A

Dette gasfyr er et kondenserende gasfyr til industri og kan udnytte kondensationseffekten ved varmtvandsproduktion. Gasfyrets intelligente elektronik kan registrere, hvis der opstår et større varmebehov og kan derudfra tilpasse kerneydelsen.

EcoTEC exclusive VC 146/4-7 – 276/4-7

Dette gasfyr har de samme egenskaber som EcoTEC exclusiv VC 356/4-7 – 656/4-7 A, men er beregnet til villaer. Dette betyder, at gasfyret også indeholder et Aqua-Kondens-System og ligeledes kan registrere større varmebehov og tilpasse kerneydelsen ud fra dette.

EcoTEC plus VC 156/5-5 og 246/5-5

EcoTEC plus VC er beregnet til villaer og er et lille gasfyr, der er let at betjene. Gasfyret indeholder et digitalt informations- og analysesystem med dansk tekst i displayet og har lavenergipumper.

EcoTEC plus VCW 246/5-5 hhv. VCI 246/5-5 med actoSTOR VIH CL 25 S

Dette gasfyr er et kondenserende gasfyr, som kan leveres med eller uden en 25 liters beholder til montage bag på kedlen. EcoTEC plus VCW er specielt egnet til udskiftning af en gennemstrømningskedel.

EcoTec pro VC 236/5-3

EcoTec pro VC 236/5-3 er et gasfyr beregnet til villaer og indeholder et stort modulationsområde.

EcoTEC plus VC 806/5-5-1206/5-5

EcoTEC plus VC kan levere varmekomfort fra 80 til 120 kW. Hvis du har et større behov, er der mulighed for effektive kaskadeløsninger med op til 6 gaskedler og 729 kW. Dette gør dette gasfyr muligt at anvende i både store og små bygninger.

EcoVIT exclusiv VKK 226-656/4

Gasfyret EcoVIT exclusiv kan monteres i en kaskade og er især velegnet til nyinstallationer eller udskiftning af gamle anlæg.

EcoCRAFT exclusiv VKK 806-2806/3-5

Dette gasfyr har en kraftfuld gaskedel som er både økonomisk, energibesparende og miljøvenlig, og som er ideel i bygninger med et stort varmtvandsbehov. EcoCRAFT fås fra 80 til 280 kW og er en god løsning på et energibesparende gasfyr.