Sådan beregnes prisen på dit nye naturgasfyr

Hos Energisalg har vi valgt at vise dig, hvad den endelige pris bliver EFTER du både har fået energitilskud og håndværkerfradrag.

Vi garanterer, at du får dit energitilskud (såfremt du har et ikke-kondenserende gasfyr i forvejen), da vi sørger for at indberette det for dig. Derfor kan vi allerede ved din bestilling fratrække beløbet – og du slipper for selv at skulle indberette til Energistyrelsen.

Håndværkerfradraget kan vi dog ikke hjælpe med at indtaste hos SKAT, det skal du selv sørge for og derfor kan vi heller ikke fratrække beløbet på din faktura.

Priseksempel Naturgasfyr:

Lad os sige dit nye naturgasfyr koster kr. 29.999 inkl. moms og montering

Fra denne pris fratrækker vi Energitilskuddet på kr. 5.000 (som vi indberetter for dig), og selve fakturaprisen vil derfor blive kr. 24.999 inkl. moms og montering.

Men når du efterfølgende selv indberetter Håndværkerfradraget hos SKAT, vil den reelle pris på dit nye gasfyr faktisk kun lyde på:

Nyt naturgasfyr: Kr. 19.999,- inkl. moms og montering.

Montering af naturgasfyr – og ekstra udgifter

Vi kender ikke din nuværende installation og i visse tilfælde vil der være behov for særlig installation, hvor ekstra rørlængder osv. skal anvendes.

Men for at gøre det nemt for dig at sammenligne vores priser, har vi inkluderet et standardinstallation i priserne, hvor montering er inkluderet.

Du kan læse her, hvad standard gasfyrinstallationen omfatter.