fbpx

Energi & VVS

VVS Søberg løser alle opgaver inden for VVS og energi. Vi tilbyder rådgivning og løsning i forbindelse med nye installationer, udvidelse af eksisterende installationer samt renovering og reparationer.

Hvis du ikke kan finde det du søger, så kontakt os endelig. Det er vigtigt for os at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Herunder kan du se de områder vi dækker inden for VVS og energi.

01Gasfyr

VVS Søberg har stor erfaring med montering af gaskedler til både private og erhverv. Med teknikere kørende i hele landet, kan vi tilbyde udskiftning og montering af gaskedler i hele Danmark.

Uanset om dit behov er udskiftning af et oliefyr, et pillefyr eller fra en gammel gaskedel til en ny, så kan vi hjælpe.

Vælg herunder hvad du ønsker hjælp til:

02Varmepumper

En varmepumpe er en optimal løsning for mange. VVS Søberg tilbyder energiberegning hjemme hos dig, før du beslutter dig. Vi tilbyder også en serviceaftale.

Hos VVS Søberg monterer vi varmepumper i hele Danmark. Vi har teknikere kørende i hele landet, som er specialister inden for dette område.

En varmepumpe er nem at vedligeholde, og kan være en optimal løsning for mange. Vi monterer varmepumper i både nye og ældre huse.

Vælg herunder hvad du ønsker hjælp til:

Energiberegninger

Hos VVS Søberg tilbyder vi at lave individuelle energiberegninger, så du kan se, hvilken besparelse, og hvilke udgifter du kan forvente, når du får installeret en varmepumpe.
NB. Vi sammenligner altid med din nuværende varmeløsning.

Ved installation af en varmepumpe er der et lovkrav om et årligt eftersyn. Hos VVS Søberg tilbyder vi naturligvis autoriseret serviceeftersyn. Sammen laver vi en serviceaftale, så du ikke skal bekymre dig om noget de næste mange år frem.

Kontakt os i dag – vi besigtiger altid din bolig, inden vi afgiver et tilbud, og vi lytter til dine behov, så vi sammen kan finde frem til hvilken løsning, der er den bedste for dig og din bolig.

Vi tilbyder også finansiering ved montering og udskiftning af en varmepumpe. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud.

Mere om varmepumper, så se her:

03Fjernvarme

VVS Søberg hjælper med både papirarbejdet og det praktiske, når et fjernvarmeanlæg skal monteres og godkendes. Vi renoverer også det eksisterende fjernvarmeanlæg.

VVS Søberg er totalleverandør indenfor fjernvarme. Vi tilbyder at montere fjernvarme i det meste af landet.

Vi tilbyder både løsninger inden for skift fra oliekedel til fjernvarme samt renovering af eksisterende fjernvarmeanlæg.

Ved skift fra oliekedel til fjernvarme kommer vi og afmonterer det gamle fyr, sætter det nye fjernvarmeanlæg op, kobler det på det eksisterende varmeanlæg, og får det tilpasset husets installationer.

Ønsker du bedre plads?

Vi tilbyder også at renovere eksisterende fjernvarmeanlæg. Vi har mulighed for at sætte en ny enhed ind, som inkluderer hele installationen med varmt vand og centralvarme i én enhed.
En enhed fylder ikke meget, og vil give mere plads i dit fyrrum/bryggers.

Da vi altid sørger for at foretage alle indberetninger til dit eget fjernevarmeselskab, samt sørger for godkendelse til opsætningen af et fjernvarmeanlæg, skal du ikke bekymre dig om noget.

04Hvad søger du information om?

Vælg herunder, hvad du ønsker hjælp til – vi er klar til at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os.

Jeg har brug for AKUT hjælp

Vi er klar til at hjælpe dig.

Vores vagtordning står klar til at hjælpe uanset hvad tid på døgnet, du har brug for os.

Ring 70 22 61 60 og aflyt telefonbeskeden.

  • Tast 1 for Jylland og Fyn.
  • Tast 2 for Sjælland.

Vi har altid en vagtvogn nær dig!

Vi klarer opgaven, og kan derefter overdrage den til dit forsikringsselskab, så du ikke skal bekymre dig om det i situationen, hvor den akutte skade står på.

Blødgøringsanlæg / BWT

Vi er autoriserede installatører af BWT anlæg, og kan forestå installationer i hele Danmark.

Du kan se vores aktive kampagne på BWT anlæg på denne side her.

Fjernvarme – varmevekslere/units

En af de opgaver vi udfører rigtig ofte, er udskiftning af varmevekslere.

Varmeveksleren sørger for, at det ikke er fjernvarmevand, der løber ud, hvis der skulle ske en utæthed.

De varmevekslere som vi sætter op for dig, har udefølere og vejrkompensering, hvilket betyder, at radiatorerne altid har den rette temperatur.

Skift hvert 10-15 år

En varmeveksler lever ikke evigt, og vi anbefaler, at du får den udskiftet efter 10-15 år. Herefter vil den næsten altid være udtjent, da der hurtigt samler sig kalk og snavs i varmeveksleren.

Let proces at udskifte eksisterende varmeveksler 

Har du allerede en varmeveksler, der blot skal udskiftes, så er det ikke en besværlig proces. Her vil rørarbejdet nemlig allerede være lavet.

Ring blot til vores kundecenter, og giv os de nødvendige oplysninger – meget gerne suppleret af et par billeder, så vi bedre kan vurdere sagen.

Herefter rådgiver og vejleder vi dig. Enten giver vi dig et tilbud, eller også aftaler vi en fast pris, inden vi kommer ud og udfører arbejdet.

God besparelse

Når vi kommer ud og udskifter varmeveksleren, vil du som kunde opleve færrest mulige gener. Det vil typisk tage en dag at lave, hvor du ikke vil have varme i huset, men ellers er der ingen gener.

Desuden vil du kunne opleve en stor besparelse på 20-30 procent, da vi nu sætter en elektronisk-reguleret pumpe i samtidig med, at udefølere regulerer temperaturen efter udetemperaturen.

Gamle enheder har traditionelt set kørt med samme temperatur hele året, og det er ikke nødvendigt, når det for eksempel er sommer og varmt.

Du kan forvente:

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Udskiftning af varmtvandsbeholder

Varmtvandsbeholdere er ofte et lidt overset emne, da langt de fleste husstande ikke har brug for at få skiftet den.

Men, hvis du bor i et parcelhus, der er omkring 20-30 år gammelt, så vil du sjældent have fået serviceret beholderen, og uden regelmæssigt opsyn, så kan de gamle varmtvandsbeholdere godt begynde at se tæringer.

Vi klarer hele udskiftningen

Derfor vil vi råde til at få tjekket varmtvandsbeholderen. Når du skal have den skiftet, så kommer vi ud til dig, hvor vi afmonterer den gamle beholder.

Derefter sætter vi den nye varmtvandsbeholder op, og tilbyder selvfølgelig også teknisk rådgivning, såsom om størrelsen på varmtvandsbeholderen er den rigtige m.m.

Når vi har monteret den nye beholder, så klarer vi naturligvis også oprydningen, og vi sørger også for bortskaffelse af den gamle beholder.

 

Reparation/udskiftning af blandingsbatterier og toiletter

Fra tid til anden kan du komme til at opleve, at blandingsbatteriet er blevet for slidt, eller at toilettet er begyndt at løbe. Dette er meget almindelige husholdningsproblemer, som vi har stor erfaring med at løse.

Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi dækker hele Danmark så du kan roligt ringe til os.

Få gratis vejledning og et uforpligtende tilbud

  • Vi vejleder dig til det helt rigtige gasfyr
  • Tilbuddet er helt uforpligtende
Tilbud SEO

Vi kontakter dig så hurtigt som muligt når vi har modtaget din henvendelse.

Har du spørgsmål? Ring 70 60 33 08 Alle dage fra 7 - 16