fbpx

Spar med en ny kondenserende gaskedel

Så meget kan du spare med en ny kondenserende gaskedel

Hvad kan du spare med en ny gaskedel?

Det afhænger naturligvis af dit gamle gasfyrs forbrug, forbrugsmønsteret og hvordan familiens forbrugsmønster passer med det nye Gasfyrs specifikationer.

Besparelserne kan betale for det nye gasfyr

Et nyt gasfyr giver ofte en stor besparelse på varmeregningen i forhold til din nuværende varmeløsning. Udskifter du fx dit gamle gasfyr med et nyt gasfyr, kan du ofte spare op til 3.000 kr. på varmeregningen om året. Ved at udskyde købet af et nyt gasfyr mister du altså 3.000 kr. hvert år – penge, som du kunne bruge til at betale dit nye gasfyr med.

Risiko for reparationer

Når du venter med at skifte til et nyt gasfyr, vil der være en risiko for, at din nuværende varmeløsning i mellemtiden får behov for reparationer. Og selv mindre reparationer løber hurtigt op og kan sjældent svare sig at få repareret, når du alligevel skal have et nyt gasfyr.

Attraktiv finansiering

Der er mange attraktive finansieringsmuligheder, der gør, at det ikke kan betale sig at spare op til det nye gasfyr først. Den årlige varmebesparelse ved at få nyt gasfyr er nemlig ofte større end låneomkostningerne til et nyt fyr. Derfor kan du spare penge ved at få et nyt gasfyr nu i stedet for at udskyde købet i flere år.
Klik her for finansiering

Det kan derfor være en god idé at overveje, om det kan betale sig at vente med at købe et nyt gasfyr i stedet for at gøre det nu.

Levetiden er ofte på 15 år eller mere, så det er en god forretning på lang sigt, da serviceeftersyn ikke koster ret meget.

Har du friværdi i boligen, vil det være en god investering, da renten stadigvæk er meget lav.

Nyt gasfyr fra kun 25.995 kr. fuldt monteret

  • 4 års garanti
  • Inkl. standardmontering
  • Vi afmonterer og bortskaffer dit gamle fyr
  • Professionel rådgivning og montering

Få gratis vejledning og et uforpligtende tilbud

  • Vi vejleder dig til det helt rigtige gasfyr
  • Tilbuddet er helt uforpligtende
  • Vi afmonterer og bortskaffer dit gamle fyr
Tilbud

Vi kontakter dig så hurtigt som muligt når vi har modtaget din henvendelse.

Har du spørgsmål? Ring 70 60 33 08 Alle dage fra 7 - 16