Udtalelser fra tilfredse kunder i 2017 og 2018

Fik sat nyt gasfyr op af EnergiSalg.
Stod uden varme og varmt vand, da det gamle fyr holdte op med at virke og fra jeg kontaktet EnergiSalg om et nyt fyr, til det var sat op, var der kun gået en uge, det er bare en super service.
Der er lavet et flot stykke arbejde og der køre rigtig fint. Og så til en god pris.
Så kan kun anbefale firmaet til andre.

Jen Bentzen5 stjerner på Facebook

Energisalg leverede en hurtigt og god service, da vi skulle have nyt fyr. De løste alle udfordringer, som vi havde i vores gamle hus, på en rigtig fin måde. Kan kun anbefale dette firma, hvis man står og skal have nyt gasfyr.

Anne Sofie Eich-Romme5 stjerner på Facebook

Jeg Gunnar Petersen Kontaktede Energisalg da vores gamle Gasfyr et Variant var begyndt at svigte efter tyve Års tilfredshed som jeg selv havde Installeret men nu har min alder forbudt mig det , Jeg undersøgte flere muligheder med Priser og mente at dette her var nok det jeg kunne bruge , vi Konfronterede lidt frem og tilbage da når jeg får en Pris så skal det bare være den Pris og ikke noget bagefter , jeg sagde ja til aftalen og de Ringede og sagde vi kommer Mandag Morgen KL 8 og det skete også og seks timer efter var alt i orden , jeg er blevet Behandlet Korrekt og er godt tilfreds og har Betalt Beløbet og siger tak for god Behandling .

Gunnar Petersen5 stjerner på Facebook

Hurtig og seriøst tilbud montørerne er meget professionelle de har lavet et flot stykke håndværk hele vejen stor ros til dem vil klart anbefale det til venner og bekendte tak for en god oplevelse

Mogens Korsgaard5 Stjerner på Facebook

Indhentede 3 tilbud på nyt fyr – kun Energisalg havde styr på reglerne omkring udluftning (den eksisterende var ulovlig). Levering til tiden! Håndværksmæssigt flot lavet. Uforbeholden anbefaling af dette firma hvis du skal have nyt fyr.

Arne N. / oktober 20185 stjerner på Facebook

Mandag d. 22/10 var aftalen at vi skulle have udskiftet et gammelt gasfyr til et kondenserende fyr. Tilbud, tid og udførelse blev overholdt til punkt og prikke. Vi er især imponeret over rørarbejdet som vi gerne viser frem til venner og bekendte.(det var Holger der gjorde det)
Med venlig hilsen: Fam. Sonnenborg

Sven-Erik S. / oktober 20185 stjerner på Facebook

Sådan skal det gøres!

Fik et godt tilbud slog til ugen efter blev mit nye Vaillant fyr sat op og det kører godt det gamle blev fjernet og de ryddede op sådan skal det gøres
er meget tilfreds med forløbet Finn

Finn / oktober 20175 stjerner på Trustpilot

Kan kun anbefale energisalg, rigtig flot arbejde da vi fik nyt fyr 24/10 alle godkendelser/tilladelser på plads inden (kender nogle der har fået efterregning da de ikke var på plads)

Michael L. / oktober 20185 stjerner på trustpilot

Ægthed kan verificeret på vores Facebook profil her og Trustpilot her