fbpx

Om Vaillant Gasfyr

Om Vaillant A/S

Vaillant A/S blev grundlagt i 1874, er et datterselskab af Vaillant Group og har været på det danske marked siden 1961. Vaillant er én af Europas førende producenter af innovativ opvarmnings- og varmtvandsproduktion. Vaillant tilbyder miljøvenlige, intelligente og energibesparende varmesystemer til både en- og flerfamiliehuse samt industri og erhverv.

Produktsortiment -også andet end Gasfyr

Vaillants produktsortiment består af flere typer varmeløsninger, som er både effektive og fremtidssikrede. Vaillant tilbyder varmeløsninger indenfor klimaanlæg, jordvarmeanlæg, solvarmesystemer, ventilationsanlæg samt varmepumper, luft-luft varmepumper, luft-vand varmepumper, varmtvandsbeholdere, gasfyr, oliefyr og styringer. Vaillant tilbyder desuden tilbehør og service, der supplerer deres brede produktsortiment.

Bæredygtighed

Valiant sætter en ære i at tænke over bæredygtighed og har derfor udviklet et strategisk program omhandlende virksomhedens bæredygtighedsaktiviteter for miljø, medarbejdere, udvikling, produkter og samfund, som de dagligt arbejder for at opnå.

Gasfyr fra Vaillant

Vaillants store produktsortiment indebærer også gasfyr, som findes i mange forskellige modeller. Et gasfyr varmer dit hus eller dit erhvervslokale op ved at brænde naturgas af. Dette foregår ved, at naturgas føres ind i gasfyrets brænder, hvorefter denne antændes og brænder, så varmen fra afbrændingen bruges til opvarmning af din bolig og dit varme brugsvand.

EcoTEC exclusive VC 206/5-7, VC 306/5-7 og VC 326/5-7
Dette gasfyr er en grøn gaskedel med Vaillants højeste intelligenskvotient og er en revolution på gasmarkedet med dens intelligente Green iQ nytænkning. Med brugen af EcoTEC exclusive får mulighed for mobilstyring via en app. EcoTEC exclusive har internetkommunikationsmodel integreret i kedlen, som gør det let at indstille, regulere og styre varmeanlægget.

EcoCOMPACT VCC 206/4-5 og VCC 306/4-5

EcoCOMPACT er et kondenserende gasfyr med en 150 liters beholder beregnet til villaer. Dette gasfyr kan installeres i både en- og flerfamiliehuse og er effektivt, kompakt og pladsbesparende, da det har gaskedel, pumpe, en 15 liters ekspansionsbeholder og en varmtvandsbeholder integreret.

EcoTEC exclusiv VC 356/4-7 – 656/4-7 A

Dette gasfyr er et kondenserende gasfyr til industri og kan udnytte kondensationseffekten ved varmtvandsproduktion. Gasfyrets intelligente elektronik kan registrere, hvis der opstår et større varmebehov og kan derudfra tilpasse kerneydelsen.

EcoTEC exclusive VC 146/4-7 – 276/4-7

Dette gasfyr har de samme egenskaber som EcoTEC exclusiv VC 356/4-7 – 656/4-7 A, men er beregnet til villaer. Dette betyder, at gasfyret også indeholder et Aqua-Kondens-System og ligeledes kan registrere større varmebehov og tilpasse kerneydelsen ud fra dette.

EcoTEC plus VC 156/5-5 og 246/5-5

EcoTEC plus VC er beregnet til villaer og er et lille gasfyr, der er let at betjene. Gasfyret indeholder et digitalt informations- og analysesystem med dansk tekst i displayet og har lavenergipumper.

EcoTEC plus VCW 246/5-5 hhv. VCI 246/5-5 med actoSTOR VIH CL 25 S

Dette gasfyr er et kondenserende gasfyr, som kan leveres med eller uden en 25 liters beholder til montage bag på kedlen. EcoTEC plus VCW er specielt egnet til udskiftning af en gennemstrømningskedel.

EcoTec pro VC 236/5-3

EcoTec pro VC 236/5-3 er et gasfyr beregnet til villaer og indeholder et stort modulationsområde.

EcoTEC plus VC 806/5-5-1206/5-5

EcoTEC plus VC kan levere varmekomfort fra 80 til 120 kW. Hvis du har et større behov, er der mulighed for effektive kaskadeløsninger med op til 6 gaskedler og 729 kW. Dette gør dette gasfyr muligt at anvende i både store og små bygninger.

EcoVIT exclusiv VKK 226-656/4

Gasfyret EcoVIT exclusiv kan monteres i en kaskade og er især velegnet til nyinstallationer eller udskiftning af gamle anlæg.

EcoCRAFT exclusiv VKK 806-2806/3-5

Dette gasfyr har en kraftfuld gaskedel som er både økonomisk, energibesparende og miljøvenlig, og som er ideel i bygninger med et stort varmtvandsbehov. EcoCRAFT fås fra 80 til 280 kW og er en god løsning på et energibesparende gasfyr.

Se alle vores Gasfyr fra Vaillant her

Nyt gasfyr fra kun 25.995 kr. fuldt monteret

  • 4 års garanti
  • Inkl. standardmontering
  • Vi afmonterer og bortskaffer dit gamle fyr
  • Professionel rådgivning og montering

Få gratis vejledning og et uforpligtende tilbud

  • Vi vejleder dig til det helt rigtige gasfyr
  • Tilbuddet er helt uforpligtende
  • Vi afmonterer og bortskaffer dit gamle fyr
Tilbud

Vi kontakter dig så hurtigt som muligt når vi har modtaget din henvendelse.

Har du spørgsmål? Ring 70 60 33 08 Alle dage fra 7 - 16