fbpx

Om Bosch Gasfyr

Denne artikel handler om gasfyr fra mærket Bosch. I artiklen kan du læse om Boschs energieffektive gasfyr samt om de enkelte modeller fra Bosch.Bosch

Hvem er Bosch

Bosch er et tysk industrikoncern, som producerer produkter til biler, elværktøj, teknik til industri og byggeri, emballageteknik samt hvidevarer – og altså gasfyr.

Om gasfyr fra Bosch

Alle Boschs produkter er af en god tysk kvalitet og har en lang holdbarhed. Der er 5 års produktgaranti på alle gasfyr fra Bosch, hvilket gør dem til en fornuftig investering. Boschs gasfyr er særdeles effektive, og installationen af dem i privaten eller på arbejdspladsen kan være med til at sænke varmeregningen betydeligt. Dette betyder, at brugen af et gasfyr fra Bosch kan være med til at give overskud i økonomien.

Energieffektive gasfyr

Der er mange penge at spare ved at vælge et gasfyr fra Bosch, da alle Boschs gasfyr er energieffektive. Dette betyder, at de udnytter mest muligt energi, og at mindst muligt går til spilde. Bosch producerer tre slags gasfyr, som findes i forskellige modeller, og som du kan læse yderligere om nedenfor.

Danmarkspakken

I Danmarkspakken har Bosch samlet deres køberes foretrukne Bosch-varmeløsninger. Pakken indeholder kombineret gasfyr og varmtvandsbeholder, hvilket er en kombination, der giver en energimærkning helt op til A-A. Danmarkspakken fås i to størrelser; med en varmtvandsbeholder på 65 liter og med en varmtvandsbeholder på 110 liter, som kan varme henholdsvis et hus på op til 250 kvadratmeter og et hus på op til 400 kvadratmeter op.

Condens 5000 og 6000

Gasfyret Condens fås i følgende tre udgaver: Condens 5000 W, Condens 5000 T og Condens 6000 W. Condens 5000 W er Boschs nyeste udgave, som er lydsvag, nem at betjene, og som har en god størrelse, da den er relativt kompakt. Derudover har den en virkningsgrad på op til 98 {617c19af55a78efe25ad4c3061f4e945633e398f09640d7b117189d84a1e0bc0}. Condens 5000 T har en 50 liters varmtvandsbeholder og er både strømbesparende og tilpasningsvenlig, da den er lille i størrelsen taget dens 50 liters beholder i betragtning, mens Condens 6000 W kombinerer en gaskedel med en kuffertank, hvorved den kombinerer sol og gas på en ny måde. Dette betyder, at den kan bruge energien i buffertanken til at varme vand op.

Bosch EuroPorBosch Gasfyr

Gasfyret EuroPor fås i fire modeller: EuroPor, EuroPor-Kombi, EuroPor-Unit og EuroPor-UnitSol. Modellen EuroPor er ideel til næsten alle husstørrelser, er meget støjsvag grundet dens specielle isolering og er let at betjene, fordi den har et multifunktionsdisplay, mens modellen EuroPor-Kombi kan foretage varmtvandsproduktion uden anvendelse af en varmtvandsbeholder og derfor er pladssparende. Derudover er den let at betjene på grund af dens ergonomiske udformede display. EuroPor-Unit er udstyret med en stor varmtvandsbeholder, som kan dække en stor familie, og har derudover en høj nyttevirkning, da den har et minimalt varmetab. EuroPor-UnitSol har en indbygget solvarmebeholder på hele 210 liter, hvilket giver den en høj nyttevirkning og har derudover indbygget solstyring og solpumpestation, ligesom den kan tilsluttes en solfanger, såfremt man ønsker dette.

Sammenlign gasfyrenes effektivitet

De i alt 8 forskellige modeller fra Bosch kan sammenlignes med hinanden og med andre producenter ved at undersøge hver enkelt fyrs energimærkning. Du skal især være opmærksom på virkningsgraden, da denne kan variere meget og derfor kan betyde en stor økonomisk forskel. Derudover kan det være en fordel at undersøge fyrenes el-energimærkning, kedeleffekt og støjniveau.

Nyt gasfyr fra kun 25.995 kr. fuldt monteret

  • 4 års garanti
  • Inkl. standardmontering
  • Vi afmonterer og bortskaffer dit gamle fyr
  • Professionel rådgivning og montering

Få gratis vejledning og et uforpligtende tilbud

  • Vi vejleder dig til det helt rigtige gasfyr
  • Tilbuddet er helt uforpligtende
  • Vi afmonterer og bortskaffer dit gamle fyr
Tilbud

Vi kontakter dig så hurtigt som muligt når vi har modtaget din henvendelse.

Har du spørgsmål? Ring 70 60 33 08 Hverdage fra 7 - 16